To nye ansættelser

Nye medarbejdere til sekretariatet og nyt om ændring af organisationsstrukturen i GTK.

Det er med stor glæde, at bestyrelsen kan meddele, at vi har ansat to nye medarbejdere i Gentofte Tennis Klub.

Den første er vores nye sekretariatsmedarbejder Birthe Hansen som starter d. 1 august. Hendes primære funktioner vil være at hjælpe vores cheftræner og klubinspektør med diverse opgaver. 

Birthe er ansat på halv arbejdstid og vil have sin daglige gang i klubben 4 dage om ugen. Der vil blive indført faste træffetider, hvor medlemmer kan komme i kontakt med sekretariatet. 

Birthe har en Højere Handelseksamen og stor erfaring i "at holde mange bolde i luften på samme tid" bla. gennem sin ansættelse hos P. Brøste A/S samt som "blæksprutte" og sekretær for direktion og teltholderforening  og A/S Dyrehavsbakken og samtidig leder af informations-kioskerne på Bakken. I de seneste år har Birthe været direktionsekretær i Cirkusrevyen. I sin fritid nyder Birthe udendørslivet, hvis hun ikke deltager i driften af sin samlevers traditionsrige virksomhed på Dyrehavsbakken - Sommerlyst Bar & Cafe.

Den anden medarbejder, vi har ansat, er Lotte Isaksen, som starter d. 14 august. Lotte vil på deltid efter behov tage sig  af vores bogholderi og økonomi. 

Lotte har en teoretisk uddannelse med HD i regnskab og revisionsbaggrund fra Deloitte. Lotte har således stor erfaring med regnskab og økonomi og har holdt styr på økonomen hos flere privathospitaler, teatre, skoler og ingeniørvirksomheder. I sin fritid er Lotte en meget kompetent springrytter og opdrætter heste på sin gård.

De nye medarbejdere vil (som også omtalt i vores nyhedsmeddelelse af 1.6.2018) supplere  vores medarbejderstab, der består af trænerteamet på 5 fastansatte og flere timelønsansatte trænere under ledelse af cheftræner Jonas Svendsen - og vores vedligeholdelses- og sponsor/events afdeling bestående af Magda og Morten (og flere reservehjælpere) under ledelse af Jan, der fortsætter som klubinspektør med kontakt til kommunen.

Vi glæder os til den nye organisationsstruktur, hvor vi har styrket sekretariatet og trænerteamet på flere væsentlige punkter.

God sommer
Med venlig hilsen Bestyrelsen og Klubkontoret
Gentofte Tennisklub 
Venlig hilsen
Bestyrelsen