Senior Nyheder

22.05.2014

Emma har på fornem vis indledt årets grus sæson. Ved årets første GPS i Odense gik Emma hele vejen og slog i finalen Simone Alipieva, HIK med cifrene 62 67 62.Læs denne

19.05.2014

Ved de nyligt afholdte Danmarksmesterskaber på KB spillede Frederik Ørvad sig til en flot bronze medalje efter en uge med imponerende tennis. Frederik måtte i semifinalen se sig slået af Philip Ørnø i tæt kamp.

Læs denne

19.05.2014

Emilie Francati og Maria Jespersen er foreløbig udtaget til det danske Fed Cup- landshold, som skal spille i Estland i uge 6. Truppen bliver skåret ned fra 6 til 4 spillere inden afrejse, så vi krydser fingre for at Emilie og Maria er at finde på holdet i Estland.

16.05.2014

Ved de netop afholdte Danmarksmesterskaber var der mange gode resultater for GTK's spillere. Bedst var Maria Jespersen, der blev Danmarksmester i mixdouble med Philip Ørnø, Helsingør. Maria var i alle 3 finaler, men måtte "nøjes" med sølv i single og double. I singlen blev rutinerede Mai Grage, KB for stærk i finalen. I damedouble var det også Mai og Malou Ejdesgaard, KB der løb med titlen. Maria nåede finalen med Emma Rønholt. Samme Emma nåede semifinalen i single, hvor hun tabte til Mai Grage.