Standerhejsning og indvielse af det renoverede klublokale

Grillpølser, Pro/Am-turnering, borgmester, bandet ReDoIt, Sparekassen Kronjylland, Pjerrot og sol og blæst.

Standerhejsningen 2018 i GTK bød i år på solskin og 18 grader. Mange af klubbens medlemmer var mødt op og fik både en grillpølse og blev underholdt af røvballebandet ReDoIt, som trykkede den af!

Borgmester Hans Toft var mødt op for at sige et par pæne ord om klubben og klippe snoren til det nyistandsatte klublokale.

Herefter kunne folk nyde en grillpølse og en øl eller vand i solskinsvejret imens klubchefen, Grøn Nielsen, stod for præmieoverrækkelser til de mange spillere i klubben, som har udmærket sig i årets løb.

Dernæst var der Pro/Am-turnering, hvor en erfaren spiller bliver parret med en uerfaren spiller i en doubleturnering. Banerne har haft en hård start på foråret med frost og regn på skift, og blev i den grad også testet af den relativt kraftige kastevind som hvirvlede det tørre grus med sig. Alle spillere nød dog at være i gang på det røde underlag og der var også yderst seværdige dueller ind i mellem.

Pjerrot kom og underholdt børnene og der skal lyde en stor tak til ham. Også en stor tak skal lyde til Sparekassen Kronjylland, som igen i år sponsorerede festen.