Klubben får helt nye vandrør

Kære Alle

Klubbens vandrør er nedslidte, rustne og lækker vand. Det har I måske allerede bemærket, ved at der har stået adskillige spande rundt omkring i kælderen hen over sommeren.

Det er derfor med stor glæde at vi kan fortælle at Gentofte Kommune har bevilliget udskiftning af samtlige vandrør i hele klubben. Det er et stort projekt og det starter i dag onsdag d. 19 september og afsluttes fredag d. 12 oktober.

Sammen med kommunen har vi handlet hurtigt og lagt en plan, som kommer til at forstyrre mindst muligt i forhold til at spille indendørs i hall 2 og vores omklædning.

Der vil blive udført arbejdet i hal 2 på følgende dage:

Tirsdag d. 25 september 7.00-16.00

Onsdag d. 26 september 7.00-16.00

Man kan spille på begge baner men der vil blive udført arbejde i hallen. Dem der har en bane i hal 2 og ikke ønsker at spille, vil få refunderet beløbet. (Kun baner der er bestilt pr. dags dato) På de pågældende dage vil der blive ryddet op efter dagens arbejde, så der vil kunne spilles efter kl. 17.00. på begge baner.

Der er ingen vand i omklædningen følgende dage:

Herre omklædning torsdag d. 27 september

Dame omklædning fredag d. 28 september

Vi beklager de gener der måtte komme, men gælder os over at vi sammen med Kommunen har handlet så hurtig at klubben står helt klar til indendørssæsonen.

Bedste hilsner

Bestyrelsen og Klubkontoret.