GTK Madklub hver torsdag!

Vi åbner dørene for GTKs nye madklub torsdag den 3. maj kl 18!

Til alle medlemmer af GTK med familier:

Torsdags aftensmad og “get together-hygge” i GTK MADKLUB.

Vi åbner dørene for GTKs nye madklub torsdag den 3. maj kl 18.

Her vil der serveres “dagens ret og overraskelse” fra vores nyistandsatte køkken eller evt. Grill til alle klubbens medlemmer og familier. Vores allesammens Magda har lovet at tilberede spændende mad sammen med frivillige klubmedlemmer. Se menu på vores hjemmeside mandagen før dagen. Retten torsdag den 3.5. er kylling Caprese, ris og salat.

GTKs madklub vil sørge for mad og hygge hver torsdag over sommeren (undtagen i juli og 10/5), og vi håber meget, at du har lyst til at komme og spise lidt god mad sammen med andre GTK’er og deres familier.

Madklubben synes det er vigtigt for klublivet, at medlemmerne og deres familier lærer hinanden at kende over et måltid mad, tennisspillerne kan finde nye tennismakkere, de pårørende kan hygge sig sammen og børnene kan lege og få interesse for vores dejlige sport. Kort sagt, håber vi at alle vil føle sig godt tilpas med mad og fællesskabet.

Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig (og din evt. familie) senest dagen før kl. 10.00 ved at indbetale beløbet for deltagelse:

Prisen er 60 kr. for voksne og 40 kr. for børn,

som bedes indbetalt på MobilePay nr.: 40807719

(NB: Dette nummer bruges kun første gang. Nyt nummer følger)

Det er først-til-mølle, så skynd dig. Der er max plads til 50 personer.

Der kan købes øl, vand og vin (glas eller flaske) til rimelige priser i klubben. Pris for øl, vand eller et glas vin er kr. 10,00. Flaske vin koster 60 kr. Vand og saftevand er gratis?

Vi glæder os til at se dig og din familie. Og lad os få en god og hyggelig sommer på banerne, på terrassen eller i det nyrenoverede hyggelige klublokale.

De bedste hilsner

Bestyrelsen og Madklubben i GTK.