Fila klubtøj 2017

Medlemstilbud

Kære alle medlemmer

Gentofte Tennisklub har indgået en 4-årig aftale om klubtøj med Fila. Vi er bevidste om at mange næsten lige har investeret i klubtøj af andet mærke og at der har været store udskiftninger de sidste par år.

Imidlertid kunne den gamle klubdragt ikke længere leveres og det er netop derfor at vi nu vil have en fast samarbejdspartner over de næste mange år, således det fremadrettet altid vil være muligt at supplere.

Vedhæftede tilbud er et super start tilbud som vi i fællesskab har skruet sammen.

Der vil være prøvedage i klubben torsdag den 29/6 kl. 14.00-17.30 og fredag den 30/6 kl. 17.00-18.30. Her kan der udfyldes og afleveres bestillingsseddel.

Har man imidlertid ikke mulighed for at komme på prøvedagene kan der også bestilles ved at udfylde vedhæftede bestillingsseddel og sende retur til denne mail.

Fristen for bestilling er fredag den 30/6 for levering medio August. Der kommer en ny bestillingsrunde i foråret 2018.

Mange venlige hilsner

Kristian Grøn Nielsen