7 guldmedaljer til GTK ved DM og UM!

Vi vandt 7 guldmedaljer, 3 sølvmedaljer og 6 bronzemedaljer ved Danmarks Mesterskaberne.

Gentofte Tennisklub havde et fantastisk UM og DM, som i år var samlet under samme uge på KBs anlæg på Peter Bangs Vej. Særligt imponerende var vel nok August Holmgrens singlesejr i matchtiebreak over Holger Rune og så selvfølgelig Emilie Francati, som vandt alle tre rækker (Damesingle, Damedouble, Mixdouble). Derudover vandt Helena Francati både UM u-18 single og damedouble med søster Emilie i seniorrækken. Stort tillykke!

Tak til alle trænere, bestyrelsesmedlemmer, sponsorer, frivillige og alle andre, der har været med til at skabe rammerne for denne succes! Også en stor tak skal lyde til kommunen, der mener, at motion, fritid og sport er vigtig for borgere og idrætsudøvere!

Her er en opsamling af alle resultaterne ved UM/DM. Tillykke til alle vores spillere!:

GULD
U14 Mixdouble: Divine Nweke (makker: Alexander Borup, KB)
U16 Damedouble: Cirkeline Lundberg (makker: Nina Vicic, Hillerød)
U18 Damesingle: Helena Francati
Senior DS: Emilie Francati
Senior HS: August Holmgren
Senior MD: Philip Ørnø, Emilie Francati
Senior DD: Emilie Francati, Helena Francati

SØLV
U12 Herredouble: William Schnack (makker: Christian Grønfeldt-Sørensen, HRT)
Senior HD: Philip Ørnø, August Holmgren