MEDLEMSSKAB

Kunne du tænke dig at være medlem af GTK, så kan du komme på venteliste både som junior og senior. Kontakt kontoret 39 68 26 63 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kontingenter 2018

Seniorer

Juniorer

Fuldtidsmedlem

kr. 1800,-

kr. 1350,-

Formiddagsmedlem

kr. 1150,-

Ikke muligt

Passivt medlemsskab

kr. 350,-

Indmeldelsesgebyr (Engangsgebyr): kr. 750,-

Ventelistegebyr (Engangsgebyr): kr. 250,-

GTK har venteliste for junior - og i løbet af sæsonen ofte også for seniormedlemskaber.

For at blive medlem eller komme på vor venteliste kan du følge dette link Nyt medlem eller logge ind på vores hjemmeside www.gtklub.dk og derefter på fanen ”Banebooking”. Her er der under ”NYT MEDLEM” et skema, der bedes udfyldt, men personlige oplysninger. Du får samtidig med at du accepterer oplysningerne et medlemsnummer (som kun er som ”ventende medlem”). Vi vil kontakte dig - og sende dig faktura på det ønskede medlemskab, hvis eller når det er muligt. Der er et ventelistegebyr på kr. 250, der kan overføres til vor bankkonto i Danske Bank Gentoftegade reg.nr. 4190 kontonr. 6003745, eller betales online ved tilmeldingen.

Husk at påføre indbetalingen navn, adresse, fødselsdata, tlf.nr. og mailadresse.

Man vil blive optaget på vor venteliste med den dato beløbet indbetales.

Reglerne for ventelisten er følgende:

·         Man må fremover maksimalt være 11 år når man optages på junior-ventelisten.

·         Optagelse i GTK skal ske kronologisk efter det tidspunkt man er blevet skrevet på ventelisten

·         Dog må der fra den årgang der fylder 6 i pågældende kalenderår optages 6 piger og 9 drenge – igen i kronologisk rækkefølge efter det tidspunkt man er blevet skrevet på ventelisten. Dette er for at sikre kontinuiteten i juniorholdene.

·         Har man passeret 18 år inden man er blevet tilbudt plads skal man overføres til seniorventelisten med anciennitet fra opskrivningstidspunkt.

·         Kun i særlige tilfælde kan der optages juniorer uden om ventelisten på ledige pladser på juniorholdende – dog kun efter aftale med bestyrelsen.

·         Reagerer man ikke på henvendelsen om optagelse slettes man fra listen. Det er muligt at afvise et tilbud om optagelse een gang og fastholde sin anciennitet på listen - ved andet afslag fjernes man fra ventelisten.

·         Hvis man ønsker at ændre et midlertidigt passivt medlemskab til fuldt medlemskab igen, kommer man ind forrest på ventelisten.