Julecup

 

Mini-turnering med skumbolde og æbleskiver!

 

Kom til mini-turneringen ”Julecup” i GTK og fortæl alle dine julehistorier til dine klubkammerater alt imens, at du giver den gas på tennisbanen med nogle gode og sjove skumkampe.
Det foregår som et individuelt skumtennisstævne. Her spiller man i puljer á 4 spillere, så hver deltager er garanteret mindst tre kampe.

Arrangementet er for ALLE i U8 (10’&11’), U10 (08’&09’), U12 (06’&07’) og U14 (04’&05’) Torsdag den 28. december kl. 15 til ca. 17

Opvarmning kl. 14:45-15, kampstart kl. 15

Vi spiller på 8 minibaner indendørs i Hal 1 og Hal 2. Kampene afvikles på tid, hvor hver kamp tager 12 minutter. Der tælles ligesom til holdkampe/skumturnering, hvor U8 tæller 1, 2, 3 osv. i point. U10, U12 og U14 spiller partier. Den der starter med at serve server én gang, og herefter server man to gange hver.

Vi afslutter i klublokalet med præmieoverrækkelse, æbleskiver og pebernødder.

Prisen for deltagelse er 100 kr.

Tilmeldingen sker via halbooking under ”tilmelding” og eventet ”Skum - julecup”.
Der er et begrænset antal pladser, så husk at tilmelde Jer. Skriv dit fødselsår ved din tilmelding. Julia er turneringsledere, men forældre må meget gerne hjælpe til med at tælle. Dertil er der også behov for hjælp med æbleskiverne. Send mail eller SMS til Julia, hvis du som forældre gerne vil hjælpe til.
Spørgsmål og afbud kan sendes til Julia 28 30 21 03 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi glæder os til at se mange spilleglade GTK børn til dette hyggelige arrangement.