Gentofte Kommune er Unicef By i 2018

Deltag i en konkurrence og vind en fysisk screening til en værdi af 2200 kr., samt 5 gange massage af en times varighed!

Deltag i konkurrencen om en fysisk screening eller 60 minutters massage hos Kildeskovshallens Fysioterapi

I anledning af at Gentofte Kommune er Unicef By i 2018, har alle medlemmer af idrætsforeninger nu mulighed for at deltage i en attraktiv konkurrence, målrettet mod sportsaktive borgere.

Kildeskovshallens Fysioterapi har sponsoreret en fysisk screening til en værdi af kr. 2200, udført af en Team Danmark godkendt fysioterapeut. Her vil du som sportsudøver få lavet en grundig analyse af kroppens styrker og svagheder, får lavet en test af din fysiske kapacitet, samt får udarbejdet et træningsprogram, specielt designet til dig. Derudover trækkes også lod om fem heldige vindere af et gavekort til 60 minutters massage.

Sådan deltager du

Du køber et lod til konkurrencen via mobilepay på nummeret 60 10 76 13. Et lod koster kr. 20, og du kan købe flere lodder, hvis du ønske at øge dine chancer for at vinde.
I teksten skriver du MESTER efte
rfulgt af dit telefonnummer, eksempelvis ”MESTER 39 98 50 33”

De seks heldige vindere trækkes på Mesterskabsaftenen d. 21. marts, og får direkte besked via telefon. Overskuddet fra konkurrencen går ubeskåret til Unicef. Læs mere om Unicef By 2018 på www.unicefby2018.dk

Ved spørgsmål eller kommentarer hertil kan Pernille Drøgemüller kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 3998 5033