Holdkampe

OM AT SPILLE PÅ HOLD FOR GTK

Hvis du har lyst - og er blevet udtaget til det af træneren - kan du spille holdkampe.

Det er sjovt, hyggeligt og god træning at spille på hold. I en 'ensom' sport som tennis, kan det være rart at tage ud og hjem som hold. Går man hen og vinder sin pulje, er der også medaljer.

Man skal have lyst til og mulighed for at stille op de fleste søndage. Hvis man ved, at man skal en masse andet de weekender, skal man nok ikke sige ja til at spille på hold. Det er ikke så sjovt at være væk tre-fire gange ud af seks.

Hvis du dyrker en anden sport på konkurrenceniveau, er det smart på forhånd at beslutte sig for, om du vil satse på tennisholdkampene eller på kampene med for eksempel fodboldholdet. Det viser sig nemlig, at holdkampe i sport ofte ligger i de samme weekender.

Hvert hold har en holdkaptajn eller to, oftes en forældre. Han eller hun sørger for at arrangere kampene i samarbejde med de andre klubholds kaptajner, modtager udeholdene, når vi er på hjemmebane og indberette resultaterne efter kampene. Men det er rart, at andre forældre også hjælper til. Man kan deles om at køre ud til kampene for eksempel.

Holdene er enten mix-hold eler rene drenge/pige hold.

God fornøjelse!