Never2Late - Vinterperioden 1 - 2019

Velkommen til N2L i perioden fra den 30. september til den 15. december.
Holdene åbnes i banebookingen lørdag den 28. september kl. 11.00.

 

Kære senior- og formiddagsmedlem i GTK 
 

Så er det tid til at tilmelde sig N2L indendørs.  

 
GTK tilbyder igen et alsidigt træningsprogram til klubbens motionister i et Never2Late-program (N2L). 

Hovedansvarlig for N2L træningen er Lars Laybourn, der sammen med Maria Jespersen, Anton Davidsen, Christopher Raben, Philip Ørnø og Ivona Sfreja vil være de primære trænere. 

Sæsonen for vinterperiode 1 2019 er fra mandag den 30. september til og med søndag den 15. december 2019 (dog undtaget efterårsferien uge 42). Dermed får alle hold 10 gange.
 

Der er oprettet 10 forskellige tilbud/hold på forskellige dage og tidspunkter ugen igennem. Never2Late tilbuddene for 1. halvår af vintersæsonen er følgende:




I banebookingsystemet (under "Holdoversigt- Tilmeldinger") er der under hvert hold en beskrivelse - bl.a. med angivelse af dag, tid, foreløbig pris og spilledage. Holdene vil være synlige i banebookingen fra i morgen fredag. 

Deltagerprisen for de 10 gange er differenceret i forhold til antal spillere på banen både på hverdage og om søndagen. Der vil imidlertid kun være en træner på begge baner om søndagen.
 

Minimum antal spillere pr. bane for oprettelse af holdene er 3 personer og maksimum er 6 personer i hverdagene. Maksimum om søndagen er 5 spillere pr. bane.

 

Pris ved 3 spillere på hold kr. 200,00 pr. gang.

Pris ved 4 spillere på hold kr. 150,00 pr. gang.

Pris ved 5 spillere på hold kr. 120,00 pr. gang.

Pris ved 6 spillere på hold kr. 100,00 pr. gang.

NB!
Deltagerprisen pr. hold ved tilmelding er sat til minimumsprisen svarende til kr. 1.000,- pr. hold. Når vi efter tilmeldingen er bekendt med det endelige deltagerantal pr. hold, vil der i givet fald blive fremsendt ny faktura via banebookingen med regulering i forhold til den foreløbige opkrævning/betaling.

 

Man er velkommen til at tilmelde sig flere hold. Hvis holdet er overtegnet, kan man tilmelde sig holdets venteliste og først betale, hvis der bliver plads på det pågældende hold. Hvis der ikke er tilmeldinger nok til oprettelse af et hold, bliver de tilmeldte tilbudt et alternativt hold og/eller holdet aflyses totalt.


Det er vigtigt, at man ved tilmeldingen skriver i bemærkninger, om man er BEGYNDER, LET ØVET eller ØVET.

Vi håber, du har lyst til at deltage.

Tilmelding kan ske fra og med lørdag den 28. september kl. 11.00.
Du kan fra tilmeldingstidspunktet tilmelde dig og betale online via gtklub.dk i "banebooking" under "holdoversigt -tilmelding" og se holdene "Never2Late Vinter 1". 

Der er jo desværre et begrænset antal pladser, der sælges efter "først til mølle princippet" - flere hold kan blive udsolgt i løbet af få minutter. Så tøv ikke for længe!

Husk også, at der er bindende tilmelding, man kan således ikke booke alternative tider og derefter annullere hold, man fortryder, da man jo så optager plads for andre. Hvis du kommer på venteliste til et hold, kan du imidlertid godt booke plads på et alternativt hold.

Hvis det lykkes at booke et andet hold, beder vi dig venligst pr. mail til gtk@gtklub meddele, at eventuel optagelse på venteliste skal slettes, således at andre kan få adgang til den pågældende venteliste.

Vi glæder os meget til den kommende første vintersæson for Never2late.

Med sportslige hilsner - Trænerteamet og Klubkontoret - Gentofte Tennis Klub