Halkontrakter i indendørssæsonen 2019-2020

Nu med ny tid - bane 2 søndag kl. 21-22.
Ansøgningsfrist fortsat tirsdag den 10. september kl. 16.00.
 

 

Ansøgning om halkontrakt for vintersæsonen 2019-2020 for en fast ugentlig time i henhold til nedenstående kan mailes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller afleveres på kontoret senest tirsdag den 10. september kl. 16.00. Såfremt du/I har udtrykt ønske om at bytte en eksisterende banetid, skal der stadig fremsendes ansøgning.

 
Nu med ny tid - søndag bane 2 kl. 21-22.

Md ansøgningen bedes opgivet: Kontrakthavers navn og medlemsnummer samt alle medspilleres navne eller medlemsnumre (min. 1 og max. 5 medspillere, der alle skal være medlem af GTK).
 

Bestyrelsen vil herefter afgøre, om ansøgningen kan imødekommes. Såfremt der indkommer flere ansøgninger på samme bane/tid, vil der blive foretaget lodtrækning. Alle nye kontrakthavere vil blive orienteret pr. mail.

Bestyrelsen har besluttet at fastholde sidste års beslutning om, at der ønskes flere banetimer i primetime til salg som løssalgstimer for de mange medlemmer, der ikke har faste banetimer. Det var sidste år en stor succes med de frigivne banetimer. Det har givet nyt liv i klubben og tilgodeset de mange medlemmer, der trods betaling af medlemskaber tidligere kun har haft meget begrænset adgang til booking af baner – specielt i primetime.

Således er alle kontrakter i primetime (og kun i primetime) i år blevet reduceret med 4 banetimer i løbet af vintersæsonen - 2 i 2019 og 2 i 2020. De 4 timer er naturligvis ikke opkrævet i de pågældende banekontrakter. De frigivne banetimer kan bookes fra 14 dage før og er markeret som hvide felter i banebookingsystemet. Det er dog vigtigt, at den begrænsede banekapacitet og de pågældende timer anvendes 100%. Derfor forbeholder klubben sig ret til at booke de ikke solgte løssalgstimer 48 timer før.

Eventuelle øvrige inddragede banetimer (til holdkampe e.l.) vil blive refunderet samlet umiddelbart efter vintersæsonen i form af en kreditnota i banebookingsystemet. 

Det er ligeledes muligt for kontrakthaverne at sætte en eller flere af deres timer til salg i banebookingen og få disse refunderet med 80% af baneprisen i banebookingen, såfremt timen sælges til anden side. Alle medlemmer har herefter mulighed for at booke disse banetimer, der ligeledes vil være markeret som hvide felter. 

Kontraktbestemmelser er anført på gtklub.dk. Se under "Love og vedtægter" (nederst på siden).


Vi ønsker alle en fantastisk indendørssæson og god fornøjelse på banerne
Bedste hilsner bestyrelsen