Oprydning og det gode naboskab

Her er hvordan du kan gøre klubben endnu bedre. 

Så er vi kommet i gang efter sommerferien, og der er kommet fuld gas på tennis i GTK igen.
 
Udover alle tennis-tingene og vores sociale aktiviteter - som vi så tit deler på hjemmesiden mm - giver det anledning til at bringe opmærksomhed på nogle praktiske men vigtige ting, der også skal bidrage til, at vores fællesskab har det bedst muligt.
 
NABOER:
Klubben ønsker at have det bedste naboskab til de mennesker, som bor tæt på klubben, og klubben gør særskilt en indsats for, at det skal lykkes.
Som klubmedlem, spiller eller forældre kan og bør du også bidrage.

Konkret ved at:

  • Undgå gentagne, højlydte udbrud, når du spiller tennis. Man kan sagtens spille tennis med nerve og intensitet uden at delagtiggøre hele kommunen i ens spils fortræffeligheder (eller mangler). Trænere og forældre bedes understøtte dette.
  • Kør ekstra forsigtigt og hensynsfuldt på Skolevej. Hold farten nede, undgå at gasse op og undgå at parkere til gene for naboerne. 

 
OPRYDNING:
Vi vil gerne have en pæn og ordentlig klub, hvor der er rart at være og hvor standarden er høj. Klubben har personale, men INGEN er ansat til at rydde op efter andre. Derfor opfordres du til at:

  • Smide dit – og måske andres - affald i affaldsbeholderne. Både ude og inde!
  • Smide dåser og flasker i de dertil opstillede beholdere
  • Sætte det service, du måtte have brugt, i opvaskemaskinen – helt i opvaskemaskinen, ikke bordet. Hvis maskinen er færdig, så tøm den gerne!
  • Lige kigge dig omkring, når du har været i klubben eller på en bane – kan jeg få det til at se lidt bedre ud? Forlad klubben og banen i bedre stand end den var, da du ankom: sæt stolene ordentligt, hæng kostene op (så gruset tørrer og falder ud), tage et glas med i opvaskemaskinen
  • Banke grus af skoene, når du forlader banen og senest inden du entrerer klubhus/veranda

 
INDESKO:
Belægningen på indendørsbanerne tåler ikke gruset fra udendørsbanerne. Grus skærer i belægningen, og det er dyrt for klubben at vedligeholde. Derfor skal man nøje rengøre sine sko inden
 
På forhånd tak for hjælpen. Vi ses på banerne.

Med venlige hilsner
Bestyrelsen for Gentofte Tennisklub